Hirdetés

Horror a Duna-parton: 30 éve eltűnt kisfiú holttestét találták meg

Nap Híre portré Nap Híre

Három évtizedes rejtély oldódott meg.

Mindössze 21 hónapos volt Ben Needham, amikor 1991-ben nyoma veszett egy görög farmon. A gyermek édesanyja azóta is keresi őt, és töretlenül vízik abban, hogy még előkerülhet a fia. A hatóságok most azonban azt gyanítják, hogy ő lehet az a kisfiú, akit egy kenus talált meg a Duna németországi szakaszán több mint egy éve.

A Life beszámolójából kiderül, hogy a gyermek holttestét tavaly május közepén fedezték fel Großmehring közelében, Ingolstadttól keletre. A fiút, akinek halálának pontos oka továbbra sem tisztázott, fóliába csomagolták, egy követ használva nehezékként elsüllyesztették. A gyanú szerint megölték.

A fiú édesanyja sürgette a dél-yorkshire-i rendőrséget, hogy fia ügyében lépjen kapcsolatba az Interpollal, és mihamarabb zárják ki annak a tényét, hogy a gyermeke holttestét találták meg a Dunában.

A brit rendőrség az anyának is megerősítette a hírt, hogy valóban nyomozásba kezdtek gyermeke ügyében. 

Azóta az Interpol közzétett egy grafikus rekonstrukciót az áldozat arcáról. Kék szeme van, és "öt és hat év közötti lehet. Körülbelül 110 cm magas és 15 kg testsúlyú volt, barna hajú és 0-s vércsoportú".

Most már feltételezhetjük, hogy ez a fiú valószínűleg nem volt német

- hangsúlyozták. A fiú édesanyja azonban továbbra is azt állítja, hogy érzi, a fia életben van még és nem esett bántódása.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés