Horror a 67-es úton: fotókon a tömegszerencsétlenség

  • Bűnügy
Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Összeütközött három személyautó a 67-es főút 90-es és 91-es kilométere között, Balatonlelle térségében. A baleset az M7-es autópálya felhajtója környékén történt - írja a Kaposvár Most. Az elsődleges információk szerint az egyik autó Kaposvár felől érkezett, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a másik oldalra, ahol a szemből jövő autós elrántotta a kormányt és az árokba borult, azonban a következő sofőr már nem tudta elkerülni és frontálisan ütköztek.

Az egyik autó beborult az árokba.
Az egyik autó beborult az árokba.

A balesethez elsőként a balatonboglári önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a gépkocsikat. A helyszínre riasztották a siófoki hivatásos tűzoltókat is. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozott az esetnél, amelyet a munkálatok idejére teljes szélességében lezártak. Egy mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre.

A tűzoltók mellett a mentőket és a rendőröket is a helyszínre riasztották.
A tűzoltók mellett a mentőket és a rendőröket is a helyszínre riasztották.

A balesetben összesen hét fő érintett, köztük három gyermek. A Balatonlellei Önkormányzati Tűzoltóság beszámolója szerint négyen súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek meg az ütközés következtében.

Cimkék:
  • 67-es út
  • Balaton
  • baleset
  • karambol
  • mentőhelikopter
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet