Hirdetés

Hoppá! Shane Tusup és Hosszú Katinka újra együtt?

Garai Kitti portré Garai Kitti

Megdöbbentő bejelentést tett Shane Tusup, a háromszor olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka volt edzője és férje. 

Tusup újra a magyar úszónő mellé állna, és ha Katinka felkérné, hogy segítsen ki a párizsi olimpiára felkészülni, ő nem zárkózna el a lehetőségtől, dolgozna vele. Az edző úgy véli, volt feleségének mindenképpen folytatnia kellene az úszást.

"Tudom, Magyarország előkelő helyen van az olimpiai érmek tekintetében, ami azért is fantasztikus, mert nincs olyan nagy merítési lehetősége, mint a nagyhatalmaknak. De ez az ország annyira erős tehetséges sportolók tekintetében, hogy az elképesztő. Miért ne lehetnénk büszkék arra, ha Katinka akár csak döntőbe jut egy olimpián? Ő még mindig bármire képes, de ami fontosabb, a magyar sportnak szüksége van olyan ikonokra, mint ő" - mondta a Blikknek a világhírű edző. 

Arra a kérdésre, hogy segítene Katinkának felkészülni a párizsi olimpiára, Tusup így válaszolt: "Sok múlna a beszélgetésünkön és a munkatervén. De profi edző vagyok, és szabadúszó, ha valakinek szüksége van a segítségemre, nem teszem le a telefont. Főleg nem egy magyar hősnek" - jelentette ki. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés