Hirdetés

Hoppá! Harry herceg mindenkit lelökne a trónról

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint arról már a Naphíre is többször is, II. Erzsébet királynő nincs jó formában, egyre többször lehet arról olvasni, hogy egészségügyi bajokkal küzd. Emiatt egyre többször szóba kerül a trónutódlás kérdése is, ám most egészen hihetetlen fordulat történt: Harry herceg is király akar lenni. 

A királynőt egyébként fia, Károly herceg követné a sorban, ám már ő is 74 éves, így hamar bekövetkezhet egy újabb uralkodóváltás – írja a Ripost. 

Az udvari bennfentesek szerint Harry herceg már korábban is azzal viccelődött a bátyjának, hogy szívesen a trónra lép helyette. A téma azonban most újra előkerült, ugyanis Harry és felesége ismét Angliába látogatnak szeptember elején.

A pár szeretne találkozni II. Erzsébet királynővel is, ám Vilmost és Katalint nem akarják látni.

„Diana sem akarta, hogy Harry kevesebbnek érezze magát, ezért gyakran nevezte őt jó Henrik királynak. És amikor felnőttek, Vilmos kigúnyolta a gondolatot, hogy király legyen, de Harry herceg azt mondta: Megteszem érted. Én leszek a király” – árulta el egy bennfentes.

Ettől függetlenül Vilmos készül a trón átvételére. Cambridge hercege és hercegnője a tervek szerint kiköltözik londoni otthonukból, a Kensington-palotából, és átköltözik az Adelaide Cottage-ba, egy négy hálószobás ingatlanba a Windsor birtokon, így közelebb kerülnek a királynőhöz, aki a windsori kastélyban él. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés