Hirdetés

Holtan találták meg az eltűnt nyugdíjas tűzoltót

Nap Híre portré Nap Híre

A férfi holttestét körülbelül 5 kilométerre találták meg a parkolótól, ahol autóját hagyta.

Mint azt a naphire.hu is megírta, múlt hétfőn eltűnt egy tűzoltó a Naszály-hegy lábánál, a Gyadai-rét feletti erdőben. A férfit kedd délután már nagy erőkkel keresték, ám az érkező vihar miatt le kellett állítaniuk az akciót és csak másnap tudták folytatni azt. Szerdán ismét nagy erőkkel indult a keresés, a civilek mellett a Pest Vármegyei Kutató és Mentőszolgálat, a Váci Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület, a Börzsöny Speciális Mentők, a Cserhát Különleges Mentőcsoport, a Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület is részt vett a keresésben. 

A 0627.hu értesülései szerint holtan találták meg az eltűnt nyugdíjas tűzoltót. A portál egy keresésben résztvevő forrástól kapta a szomorú hírt. Úgy tudni, a férfit körülbelül 5 kilométerre találták meg a parkolótól, ahol autóját hagyta. A rendőrségi helyszínelés jelenleg is tart.

A nyugdíjas tűzoltó 2012-ben szerelt le a tűzoltóságtól, előtte hosszú ideig szolgált rohamparancsnokként. Lánglovagként rengeteg problémás helyzetet megoldott, sok-sok életet mentett meg.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés