Hirdetés

Horror Miskolcon: ismeretlen holttestet találtak a rendőrök

Nap Híre portré Nap Híre

A Miskolci Rendőrkapitányság egy ismeretlen férfi holttest azonosításához várja a lakosság segítségét.

Az eddigi adatok szerint 2024. október 1-jén Miskolcon, a Kisavas Alsósoron bokros, fás területen fedeztek fel egy elhunyt férfi holttestet. A hatósági eljárás során az ismeretlen személy azonosságát nem lehetett megállapítani.

Az elhunyt férfi ismertetőjelei:

Az elhunyt átlagos testalkatú, életkora 30 és 40 év közé tehető, testmagassága 165 centiméter, súlya 65-70 kilogramm. A férfi rövid barna hajú, borostás ovális arcú, ritka szemöldökű, előreugró homlokú, illetve kék szemű volt. A bal felkaron egy nonfiguratív, fekete színű tetoválás "Giza” felirattal látható.

A holttest kezén egy ezüstszínű karikagyűrű volt, melyen szőlőfürt szimbólum, és 040-es sorszám észlelhető - írják a police.hu oldalon.

A férfi ruházata: Heavy Tools márkajelzésű, XXL méretű, fekete és narancssárga színű mellény, Smoke márkajelzésű, XL méretű fekete és kék színű, angol címerrel ellátott, cipzáras pulóver, L méretű, J.J. Scoot márkajelzésű, sárga és fekete színű, vízszintes csíkos pulóver, M méretű, Adidas márkajelzésű, fekete színű nadrág, 40,5 méretű, Nike márkajelzésű, fekete színű sportcipő, illetve Kappa márkajelzésű, fekete színű zokni.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az ismeretlen férfival kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés