Hirdetés

Érdekli a holnapi időjárás? Mutatjuk

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Csapadék nem várható Magyarországon

Hivatkozás másolása

A mai időjárás igazán téliesre sikerült az ország legnagyobb részén. Hideg és szállingózó hó várta azokat, akik kimerészkedtek otthonról. De nézzük a vasárnapot!

Éjszaka észak felől csökken a felhőzet, de a Dunántúlon és középen sok marad a felhő. Vasárnap nyugaton csökken, a középső és keleti országrészben átmenetileg erősen megnövekszik az alacsonyszintű felhőzet, majd estefelé észak felől frontális, vastagabb felhőtakaró húzódik ránk. A holnapi időjárás egyébként olyan lesz, hogy számottevő csapadék nem valószínű.

Az északi, északkeleti szél több helyen lesz élénk, a Nyugat-Dunántúlon és a Bodrogközben erős. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és 0 fok között, a fagyzugos északkeleti tájakon néhol -5 fok alatt alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 0, +5 fok között valószínű.

Ha egy kicsit távolabbra tekintünk és a 7 napos időjárás-előrejelzéshez segítségül hívjuk az Időképet, akkor azt látjuk, hogy jövő hét pénteken és szombaton megint várható havazás, hószállingózás, a hőmérséklet pedig minden nap 0 fok felett marad napközben, sőt a hét közepén akár 7 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés