Hirdetés

Vajon miért lepték el hóból gyúrt falloszok ezt az orosz várost?

Nap Híre portré Nap Híre

Valami egészen szokatlan dolog történt az orosz Jekatyerinburgban: a várost elárasztották a hóból gyúrt falloszok.

A player.hu azt írja, az elmúlt hetekben a város több különböző részén megjelentek a hóból formált falloszok. A hóhímtagok először a Jekatyerinburgi Opera- és Balettszínház, valamint az Uráli Állami Egyetem előtti téren bukkantak fel. Később kiderült, hogy ezek az "alkotások" a helyi diákok művei voltak. 

A város polgármestere, Alekszej Valerjevics Orlov felháborítónak tartja a hófalloszok megjelenését, helyettese, Alekszej Bubnov pedig provokációnak nevezte az akciót, és felszólította a lakosságot, hogy a sértő remekműveket azonnal rombolják le. Emellett belebegtette azt is, hogy amennyiben újabb "alkotások" jelennek meg a városban, a hatóságokat is bevonják az ügybe.

Bárki is készítette a hófalloszokat, bizonyára azzal nem számolt, hogy az önkormányzati dolgozóknak csinált csak több munkát, ugyanis ők kapták meg feladatnak a hófalloszok eltávolítását.

A naphire.hu arról is írt, hogy mikor jön az első hó Magyarországon idén. Az AccuWeather legfrissebb adatai alapján a hóesésre legkorábban csak december 20-án van kilátás, amikor egy gyenge hidegfront érkezése valószínűsíthető, azonban az előrejelzésből látszik az is, hogy ez nem sokáig marad majd meg, ugyanis napközben 1-5 fok között lesz a hőmérséklet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés