Hirdetés

Hódi Pamela vallomást tett a dubajozós lányok bírósági tárgyalásán

Garai Kitti portré Garai Kitti

K. Zoltán és társai (P. Szilvia és Sz. Vivien) az ügyészség szerint ismerősi körükből közvetítettek külföldre és belföldre is modelleket hoszteszmunkára, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy a lányok szexet is vállaltak, amivel 300 ezer és 2 millió forint közötti összeget lehetett hetente keresni. A második tárgyalási napon Hódi Pamela is vallomást tett a Blikk cikke szerint. 

A lap azt írja, hogy a vádlottak többek között Dubajba, Abu-Dzabiba, Mexikóba, Párizsba, Londonba, valamint több belföldi városba is közvetítettek vádlottakat. Mint írták, azok a lányok, akik a szexuális szolgáltatásba nem mentek bele, ők is 600 dollárt ( nagyjából 200 ezer forint) körüli napidíjat kaptak. Emellett a lányok kaphattak költőpénzt, illetve az utazásért és a szállásért sem kellett fizetniük. Ha egy buli elmaradt, mert ez is előfordult, akkor a lányok a hotelben maradtak. 

Kedden két hölgy meghallgatásával zárult a tárgyalási nap, ma, csütörtökön pedig kis döccenőkkel folytatódott a tanúk meghallgatása. A bíróságon reggel 9 órakor kezdődött a tárgyalás. Az első két tanúnak távmeghallgatáson keresztül kellett volna megjelennie, de nem tették, így a tárgyalás időbeosztása máris megcsúszott miattuk. Az ügymenet tízkor folytatódott volna egy harmadik tanúval, aki szintén távmeghallgatásban kellett volna hogy megjelenjen, de ő sem csatlakozott.

Kedden két hölgy meghallgatásával zárult a tárgyalási nap, csütörtökön pedig folytatódott a tanúk meghallgatása. A bíróságon reggel 9 órakor kezdődött a tárgyalás. Az első két tanúnak távmeghallgatáson keresztül kellett volna megjelennie, de nem tették, így a tárgyalás időbeosztása máris megcsúszott miattuk. Az ügymenet tízkor folytatódott volna egy harmadik tanúval, aki szintén távmeghallgatásban kellett volna hogy megjelenjen, de ő sem csatlakozott.

Fél 11 előtt azonban mégis bejelentkezett egy tanú, valami problémája akadhatott a nettel. A lány nem tartotta fenn vallomását a bírói kérdésre, ezért majd ősszel lesz lehetősége új vallomást tenni. Délelőtt 11 óra előtt nem sokkal megjelent a szintén tanúként beidézett Hódi Pamela. Személyesen jelent meg a bíróságon, ügyvédje kíséretében. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés