Hirdetés

Irgalmatlan hidegfront csap le ránk

Nap Híre portré Nap Híre

Durva széllel érkezik a hidegfront, már csak óráink vannak hátra.

Kedden változó vastagságú fátyolfelhőzet lesz fölöttünk, amely időszakosan szűrheti a napsütést. Csapadék nem lesz - írja a HungaroMet az előrejelzésében. Többfelé megélénkül a déli, délkeleti szél, amelyet az Észak-Dunántúlon már nagyobb területen is kísérhetnek erős lökések. A csúcshőmérséklet 24 és 30 fok között alakul. Késő estére 14 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Szerdán jobbára fátyolfelhős, napos idő valószínű, de gomolyfelhők is képződnek, illetve érkezhetnek nyugat felől. Inkább csak az Északnyugat-Dunántúl lehet átmenetileg felhősebb. Csak elvétve fordulhat elő gyenge eső, zápor, nagyobb eséllyel északon, északkeleten. Az északi, északnyugati szél a Dunántúlon sokfelé megerősödik, sőt ott viharos széllökések is lesznek. Délután a Dunántúlon 15 és 20, a Dunától keletre 21 és 28 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdára már ki is adták a riasztást a szél miatt

Hivatkozás másolása

Szerencsére nem kell aggódnunk a hidegfront miatt, ugyanis csak a hét közepén esik vissza kissé a hőmérséklet, de a hét második felében is az átlagosnál melegebb idő várható.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés