Hirdetés

Hétfőn visszatér az ATV-re a Géniusz Gundel Takács Gáborral

Nap Híre portré Nap Híre

Hétfőn este 20.30-tól új részekkel visszatér az ATV díjnyertes vetélkedője, a Géniusz. A kvíz műsorvezetője ezúttal is Gundel Takács Gábor. 

A műsor harmadik évadában a csatorna eddigi legeredményesebb tizenhat játékosa egy bajnokságban méri össze tudását, ez lesz a Géniuszok Géniusza. A kieséses széria végén pedig megtudjuk, hogy ki Magyarország legfelkészültebb kvízbajnoka.

Idén is hatalmas a tét, hiszen 10 millió forint össznyereményért küzdenek a játékosok. Olyan ismert kvízlegendák szállnak harcba többek közt, mint Gecse Dóra, Petersen Anna, Kémeri György, Boros Márton, Dr. Hacsek Gábor, M. Nagy József, Tiba Imre és természetesen Dr. Kovács Attila is, aki tavaly elvitte a Géniusz fődíját.

„Amikor a műsor producere Wisinger János és az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd kitalálta, hogy kellene egy saját fejlesztésű tudásalapú vetélkedő, elég nagy rizikót vállaltak. A csatorna korábbi, 500 című műsorának sikere azonban bizakodásra adott okot. Hatalmas öröm, hogy a nézők ennyire szeretik a Géniuszt és a szakma is 2021 legjobb vetélkedőjének ítélte a Televíziós Újságírók Gáláján. Nyáron is sokan jöttek oda hozzám, hogy nézik az ismétléseket, és már nagyon várják az új részeket. A harmadik évadban csavartunk egyet a játék menetén. Kiválasztottuk a Géniusz és az 500 korábbi évadainak 16 legjobb játékosát. Ők most egy egyenes kieséses bajnokságban fognak megmérkőzni egymással. Az eddigi hárommal szemben minden párbaj négy nyert játszmáig tart majd, ha döntő játszmára kerül sor, arra az esetre egy minden eddiginél izgalmasabb, pörgősebb formát találtunk ki – de ez legyen meglepetés! A győztes továbbjut, a vesztes kiesik. A végére pedig kiderül, hogy ki lesz a Géniuszok Géniusza”

– mondta Gundel Takács Gábor.

 Géniusz szeptember 11-től minden hétfő este 20.30-tól az ATV-n!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés