Hirdetés

Hetekre eltűnik a képernyőről Bochkor Gábor

 portré

Rendkívüli helyzet állt elő Bochkor Gábor koronavírus-fertőzése miatt. Míg a rádióműsorában interneten keresztül továbbra is hallhatjuk őt, az ATV-n futó #Bochkor című műsorát nem tudta elvállalni a karantén-kötelezettség miatt. Az hamar kiderült, rádiós kollégája, Lovász Laci helyettesíti majd. A felvétel után adott interjút a naphire.hu-nak.

„A műsor producere hívott fel, hogy egyeztetve az érintettekkel engem ért a megtiszteltetés, hogy beülhetek Gábor székébe” – kezdte megkeresésünkre Lovász Laci, aki kérdésünkre azt mondta, nem tudja, megkapja-e Bochkor gázsiját. „Nem tudom, mennyiért csináltam” – mosolygott, hozzátéve: nem is ez a legfontosabb aspektusa a dolognak.

„Nagyon jól éreztem: élveztem a felkészülést, olyan vendégek voltak, akiket nagyon jól ismerek, ugyanakkor hatalmas meló ez, folyamatos figyelmet, koncentrációt igényel. Fel is hívtam a műsor után Gábort, és elmondtam neki, le a kalappal, hogy a reggeli rádióműsor után ő rendszeresen megcsinálja ezt” – mondta Laci, majd kiderült, mi várható a nézettség ismeretében.

„Én helytállni jöttem. A cél, hogy Gábor boldog legyen. Ha magasabb lesz a nézettségem, mint neki, ha alacsonyabb” 

– mosolygott Laci, aki vasárnap este Ábel Anita, Tornóczky Anita, Bárdosi Sanyi és Lakatos Márk társaságában száll harcba a nézettségi versenyben. 

Bochkor Gábort legközelebb pedig április 10-én este láthatjuk majd, a jövő héten, április 3-án ugyanis az ATV az országgyűlési választások miatt egész nap élő műsorokkal várja a nézőket.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés