Hirdetés

Friss hírek érkeztek a drogbotrányba keveredett magyar divattervezőről

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, október végén őrizetbe vettek egy ismert divattervezőt, akinek a lakásán jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak. Az illetőt nemcsak birtoklással, hanem kereskedelemmel is gyanúsítják és azóta le is tartóztatták.

Bár a rendőrség nem nevezte nevén a divattervezőt, de többen lap is úgy értesült, hogy Herczeg Zoltánról van szó, amit később egy barátja, Czutor Zoltán meg is erősített. Herceg a drogfogyasztást akkor elismerte, de a terjesztést tagadta.

Kedden friss hírek érkeztek a divattervezővel kapcsolatban és kiderült, hogy a Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a divattervező esetében a letartóztatás további három hónappal történő meghosszabbítására tett indítványt, amiről a nyomozási bíró ülés tartása nélkül határoz - írja a 24.hu. Az is kiderült, hogy a gyanúsított nem tett vallomást folytatólagos kihallgatása során.

A bíróság egyetértett az ügyészség indítványával, ennek értelmében pedig 2023. február 23-ig meghosszabbították Herczeg Zoltán letartóztatását, akit drogkereskedelemmel gyanúsítanak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés