Hirdetés

Ezt üzente Herczeg Zoltán, miután kiengedték a börtönből

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a naphire.hu is megírta, Herczeg Zoltánt tavaly kábítószer-kereskedelem vádjával tartóztatták le. Hat hónap börtön után kedvese alig akarta elhinni, hogy most újra átölelheti a divatgurut. 

Herczeget csütörtök este szállította haza a rendőrség a belvárosi otthonába, bilincsben. A szakállát alaposan megnövesztő divattervező fekete-fehér dzsekiben, egy zöld melegítőfelsőben és fekete nadrágban hagyta el azt a fővárosi fegyintézetet, amelyben október óta fogva tartották, a holmijait pedig két szatyorban cipelte.

A divattervező ügyvédje, dr. Arató György a Blikknek elmondta, Herczeg az elmúlt hónapok megpróbáltatásai ellenére is örül, hogy az tthonában várhatja büntetőügye alakulását.

"A nyomozati bíró az ügyészségi indítvány helybenhagyásával döntött ügyfelem nyomkövetős bűnügyi felügyelete mellett. Ez azt jelenti, hogy heti egyszer hagyhatja el előre egyeztetett időpontban az otthonát, hogy biztosítsa a mindennapi életéhez szükséges feltételeket" - ismertette a jogi képviselő, aki az első, otthon töltött éjszaka után is egyeztetett védencével. 

Ügyvédjén keresztül ezt üzente a divatguru

Hivatkozás másolása

"Zoltán jól van, nem törte meg a börtön, de vissza kell szoknia a régi életébe. Ez most egy másik élet számára ennyi idő után, és ezt is meg kell szoknia, éppen ezért most arra kérek mindenkit az ügyfelem érdekében, hogy egyelőre ne bolygassák, ne keressék se az ismerősök, se a sajtó... Időre van szüksége az elmúlt hónapok után" - mondta az ügyvéd. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés