Hirdetés

Most érkezett: helikopterek ütköztek, többen meghaltak és sok a sérült

Garai Kitti portré Garai Kitti

Brutális baleset történt az ausztráliai Queenslanad államban. Két helikopter a levegőben összeütközött egy tengeri vidámpark közelében.

A baleset a Gold Coast-i Sea World szórakoztató park mellett történt helyi idő szerint délután 2 óra körül. Az Ausztrál Közlekedésbiztonsági Hivatal (ATSB) megerősítette, hogy az ütközés halálos kimenetelű volt. A Queenslandi Mentőszolgálat azt közölte, hogy 13 sérültet láttak el a helyszínen, a helyi média pedig arról számolt be, hogy a balesetben legalább négy ember vesztette életét - írja a Telex.

A források szerint az egyik helikopteren a Sea World logója volt látható, ennek a gépnek az ütközés után szerencsére sikerült leszállnia. Angus Mitchell, az ATSB főbiztosa elmondta, hogy a nyomozók hamarosan megérkeznek a helyszínre, hogy kivizsgálják a baleset körülményeit.

A Naphíre november elején egy másik tragikus kimenetelű helikopter-balesetről is írt. Akkor Norvégiában zuhant le egy helikopter, ketten meghaltak, a pilótát pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A helikopter egy mezőre zuhant le, a segélyhívást a közeli repülőtérről adták le. A tragédiában egy 68 éves férfi és egy azonos életkorú nő halt meg, akik egy kiránduló repülésen vettek részt,

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés