Hirdetés

Hazavitte az új kutyáját az ATV műsorvezetője: amikor bekapcsolta a Netflixet, nem hitt a szemének

Nap Híre portré Nap Híre

Új kutya érkezett Szlazsánszky Ferencék családjába, már az első este “megdöbbentően váratlanul sokkoló fordulatot” okozott. Pár nappal később meg jött az újabb csavar.

“Ha nem velünk történik meg, nem hiszem el!” - így kezdte a közösségi oldalára posztolt bejegyzését az ATV Fórum népszerű műsorvezetője, aminek a tartalma egy rövid hírként így hangzik: Szlazsánszky Ferenc egy újabb kutya gazdája lett. Igen ám, de az apró csivava érkezése egy olyan kaput nyitott ki, amelyen túl a gondolatolvasók birkóznak a jövőlátókkal. Legalábbis erre világít rá egyértelműen a műsorvezető posztja. 

“Tegnap hoztuk haza a képen látható vadállatot, ezt a kilenc hetes csivava fiúcskát. Már napokkal korábban elterveztük, hogy Milo lesz a neve. Így is lett. Milo” - folytatja a gondolatait a tévés, aztán a története drámai fordulatot vett. Néhány órával később ugyanis a felesége találomra indított el egy sorozatot a Netflixen, a “A nagy pénzrablás: Berlin" című sorozat első részét.

“Az első 22 perc után jött a megdöbbentően váratlanul sokkoló fordulat. Megjelent a filmben néhány kutya. Az egyik egy csivava. Ugyanolyan világos fajta, mint Milo. (Figyelem! innentől csak erős idegzetű ismerőseim folytassák az olvasást!) És ekkor rászólt a gazdája: "Menjünk, Milo!" Milo. Világos csivava. A filmben” - folytatta Szlazsánszky, állítását a Naphire.hu pedig le is ellenőrizte: igaz. 

“Hát mi folyik itt (Gyöngyösön)? Agymosás? A földönkívüliek? Háttérhatalmak? Vagy a Google-Meta-TikTok-Szuverenitásvédelmi hivatal már előre is képes lehallgatni, legondolatolvasni? És aztán a terveinkhez hajlítani a valóságot? Ha tudjátok a megoldást, ne fojtsátok magatokba” - zárta bejegyzését Boldog Új Évet kívánva az ATV műsorvezetője. A kutyás sztori itt azonban nem ért véget.

A családnak ugyanis egy kutyája volt a csivava érkezésekor, de most hirtelen vele együtt már három van. “A lányunknak is lett egy kutyája, de ő most év végével elköltözött, mert lett egy lakása és úgy döntött, kirepül. A feleségem pedig tudta, hogy akkor megy a kutya, ezért lett Milo, hogy legyen itt kis kutya is. Ezek után közölte a lányom, hogy a munkaideje miatt a kutyáját itt hagyja nálunk. Legalábbis heti váltásban. Így most egy hete három kutyánk van” - mondta mosolyogva a Nap Hírének az ATV Fórum műsorvezetője, aki hozzátette: a kicsi terrorizálja a nagyokat, a nagyok nem bántják őt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés