Hirdetés

Valóra vált a férfi álma: 63 évesen és 53 házasság után találta meg az igaz szerelmet

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Egy szaúd-arábiai férfi azt állítja, hogy ötvenhárom alkalommal házasodott meg az eddigi élete során. A jelenleg 63 éves férfi elárulta azt is, hogy jelenleg csak egy felesége van, és már nem szeretne több esküvőt.

Amikor először nősültem, nem terveztem, hogy egynél több nőt veszek el, mert jól éreztem magam, és gyerekeink is születtek (…). De egy idő után problémák adódtak, és 23 éves koromban úgy döntöttem, hogy újra megházasodok

– mesélte elképesztő történetét Abu Abdullah. Hozzátette, az első és a második feleségével is konfliktusokkal teli volt a kapcsolata, így inkább újra és újra új feleségeket keresett. A harmadik asszonnyal sem működött túl jól a házassága, ezért nemcsak az első kettő, hanem a harmadik feleségétől is elvált.

A férfi kiemelte, azért házasodott meg ilyen sokszor, mert mindenképpen olyan nőt akart találni, aki boldoggá tudja tenni és úgy érzi, hogy minden feleségével tisztességesen viselkedett. Abdullah hozzátette, nemcsak szaúdi, hanem külföldi feleségei is voltak. Sőt azt is elárulta, hogy a legrövidebb házassága mindössze egy éjszakán át tartott - írja a 24.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés