Hirdetés

Friss: férje fojtotta meg a feleségét Zalában

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Az idős férj megölte feleségét, majd magával is végzett Csesztregen.

Ahogyan arról írtunk, egy 73 éves nő és egy 71 éves férfi holttestét találták meg a rendőrök vasárnap délután. A hatóság később azt közölte: a házaspár lánya tett bejelentést arról, hogy csesztregi otthonában holtan találta 73 éves édesanyját.

A helyszínen megállapított elsődleges adatok alapján kiderült, hogy a nőt 71 éves férje az egyik szobában megfojtotta, majd a ház közelében saját magával is végzett. A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján arról adott hírt, hogy a rendőrség és a mentők kérésére a tűzoltók egy aknából emelték ki az idős férfi holttestét. Az eset részleteit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Korábban a Naphire.hu egy másik szörnyű öngyilkossági esetről is beszámolt. Akkor a saját kezével vetett véget az életének egy fiatal rendőr Görbeházán. A Blikk információi szerint a 23 éves rendőr nem bírta elviselni, hogy a szerelme szakított vele, ezért szombat hajnalban a a volt párja otthona elé autózott, ahol a szolgálati fegyverével oltotta ki a saját életét.

A portál úgy tudja, hogy Dávid Polgáron teljesített szolgálatot, onnan autózott a Hajdú-Buhar megyei Görbeházára. A szörnyű tragédiával kapcsolatban megszólt a volt barátnő, Réka édesanyja is, aki elmondta: szombat hajnalban, fél öt magasságában indult dolgozni, amikor észrevette, hogy Dávid az autójával a házuk előtt parkol. Később kiderült, öngyilkos lett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés