Hirdetés

Hatalmas durranásra készül a Korda házaspár

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A legendás házaspár rutinból megcsinál egy koncertet, és már nagyon várják a következő fellépésüket, ami nem is akárhol lesz. Korda György és Balázs Klári 7 év után tér vissza az Óbudai-szigetre, hogy több tízezer embert szórakoztassanak a Sziget Fesztiválon. Ez azonban más lesz, mint a többi. A mostani fesztiválos koncert előtt mindketten izgulnak.

El kell áruljam, rettenetesen izgulunk! Én például napok óta nem tudom eldönteni, melyik ruhámat vegyem fel a fellépésre

 – vallotta be Balázs Klári, aki azt is elárulta, hogy a fesztiválos szettjével is bajban van, mivel újra és újra feltúrja a ruhásszekrényét, hogy megtalálja a megfelelő viseletet. A Korda házaspár a Sláger FM színpadán fokozza majd a hangulatot szerda este.

Minden egyes alkalommal azt éreztem, amikor a Szigeten felléptünk, hogy ez már nem lehet fokozni, és aztán a következő alkalommal megcáfoltak a fiatalok! Hihetetlen egy csapat, nagyon szeretünk fiatalok előtt fellépni, minket tényleg ők tartanak fiatalon

 – magyarázta a Blikknek a 83 esztendős Gyuri bácsija, aki azt is elárulta, hogy a dalok kiválasztásával készülnek már most a nagy napra. A fellépésre azonban alaposan rá kell pihenniük, mivel este 11 órakor kezdődik a buli.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés