Hirdetés

Nincs esély a békülésre, Harry herceg hatalmas pofont kapott a királyi családtól

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A sussexi herceget ismét a saját családja tiporta a földbe.

III. Károly király koronázásán a brit királyi család tagjai fontos szerepet fognak betölteni, azonban lesz egy kivétel, méghozzá a legkisebb fia, Harry herceg, aki csak vendégként lesz jelen a történelmi jelentőségű eseményen. Mindez pedig tovább mélyítheti a szakadékot a sussexi pár és a királyi család között.

Rohamosan közeledik a május 6-ai dátum, amikor is korona kerül III. Károly király és Kamilla királyné fejére. Több részlet is napvilágot látott már a szertartásról, most pedig az ünnepség menetét is megosztották, ebből derült ki, hoyg Vilmos és Harry herceg milyen szerepet tölthet be a Westminsteri apátságban.

Vilmos herceg a szertartáson a király elé járul, letérdel elé, és kezét a kezei közé téve örök hűséget fogad neki. Testvérével ellentétben Harry hercegnek semmilyen szerepet nem szántak, és mint korábban kiderült, igen messze fog ülni a királyi család többi tagjától - adta hírül a Glamour.

Bár a hírek szerint III. Károly örül, hogy kisebb fia is jelen lesz élete legfontosabb napján, de úgy tűnik, hogy még mindig nincs kibékülve azzal, hogy feleségével és gyermekeivel hátat fordítottak a koronának és az Egyesült Államokba költöztek. Ráadásul a januárban megjelent botránykönyve, a Tartalék is kicsapta a biztosítékot Károlynál, amelyben rengeteg családi titkot teregetett ki Harry, többek között Kamilla királynéről.

Az is sokatmondó, hogy bár Harry herceg ott lesz apja koronázásán, azonban felesége, Meghan Markle és gyermekei, Archie és Lilibet nem tartanak vele. Sussex hercegnéje Kaliforniában marad a gyerekekkel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés