Hirdetés

Hat népszerű tévécsatorna tűnik el a képernyőről

 portré

A Vodafone hamarosan kipaterolja kínálatából az AXN, az AXN HD, a Viasat Film, a Viasat2, a Viasat3 és Viasat3 HD csatornákat.

A változásról sajtóközlemény híján a Vodafone Magyarország honlapján, egy pdf állományban megjelenített jogi tájékoztatásból szerzett a Média1 tudomást, amire egy olvasójuk hívta fel a figyelmüket. A dokumentumban a Vodafone azt írja:

 

„Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket, hogy a Szolgáltató az Általános Szerződési Feltételeit – annak 7.2.3. pontja alapján – az alábbiak szerint módosítja… Csatornakiosztás függelékéből valamennyi díjcsomag esetében kivezetésre kerültek az AXN, AXN HD, Viasat Film, Viasat 2, Viasat 3, Viasat 3 HD és Viasat 6 műsorcsatornák. (…)”

A törlésre kerülő népszerű tévécsatornák mind a görög Antenna Grouphoz tartoznak – a görögök tavaly vásárolták fel ezeket a csatornákat a korábbi tulajdonostól, a régiónkat elhagyó Sony Pictures Television Networkstől cégestül. (Egy néhány héttel ezelőtti névváltásig a Viasat2 Sony MAX néven volt ismert, a Viasat Film Sony Movie Channel néven üzemelt.)

Arra a Vodafone dokumentuma nem tért ki, miért döntött úgy, hogy törli a kínálatából a felsorolt tévécsatornákat, pláne ilyen szélsebesen.  A dokumentumból annyi derül még ki, hogy a változásra elvben már néhány hét múlva, 2022. május 1-jén sor kerül, vagyis a munka ünnepét már e szórakoztató típusú csatornák nélkül kell töltenie az említett műsorterjesztő cég ügyfeleinek – feltéve persze, hogy a szolgáltató addig nem köt mégis valamilyen megállapodást a felsorolt tévécsatornákat működtető médiaszolgáltatóval, az Antenna Grouppal.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés