Hirdetés

Bosszút forral Harry herceg és az durva lesz - nézzék, mire készül

Morvay Péter portré Morvay Péter

Brit királyi szakértők szerint Harry herceg egy újabb könyvre való anyagot is összegyűjtött, amit most közzé tehet, miután apja kilakoltatta őket az angliai kastélyukból.

A királyi udvar felszólította Harry herceget és Meghant, hogy ürítsék ki a windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő Frogmore Cottage-ot – közölte a házaspár szóvivője.

Harry és Meghan azóta nem lakik az ódon, bár nemrég nagy költséggel felújított rezidencián, hogy három éve Kaliforniában telepedtek le. A ház mégis az övék volt eddig, hiszen Harry az esküvőjük után ezt ajándékba kapta II. Erzsébet királynőtől.

A bejelentés, hogy Harryt és Meghant gyakorlatilag kiköltöztették egyetlen nagy-britanniai lakóhelyükről, azt jelenti, hogy az utolsó kötődés is megszűnhet a királyi család és a házaspár között, mivel

nem ajánlottak fel számukra semmilyen más ingatlant.

Harry, Meghan és a királyi család között teljes lehet a szakítás
Harry, Meghan és a királyi család között teljes lehet a szakítás The Page Six

Ezzel gyakorlatilag nem kívánatos személyeknek nyilvánították őket Harry apja, III. Károly király alig két hónap múlva esedékes koronázásán.

A királyi udvarhoz közel álló szakértő szerint azonban Harry és Meghan „szégyenteljes módon” maguk provokálták ki a döntést.

Mint arról korábban írtunk, III. Károly király koronázási terveit saját fia fúrhatja meg. Ennek hátterében Harry herceg könyve áll, amelyben többek között megírta, miszerint apja szinte semmibe vette.

„Harry azt akarta, hogy a királyi család térden állva könyörögjön bocsánatért, átléptek minden határt” – mondta Tom Bower a New York Postnak.

Harry korábban azt állította a The Telegraphnak adott interjújában, hogy „van néhány dolog, ami történt, különösen a bátyám és köztem, illetve bizonyos mértékig köztem és az apám között, amiről egyszerűen nem akarom, hogy a világ megtudja.

Mert nem hiszem, hogy valaha is megbocsátanának nekem.

Most azonban ezek a kínosnak gondolt részletek is napfényre kerülhetnek, ha a viszony véglegesen elmérgesedik Harry és apja családja között.

Az uralkodó állítólag mindössze egy nappal azután döntött a kiköltözésről, hogy megjelent Harry emlékirata, a „Tartalék” címmel.

További megszégyenítést jelent, miszerint az amerikai lap forrási szerint Károly azt tervezi, hogy a Frogmore kastélyba a szexuális zaklatással vádolt öccse, András herceget költözhet be.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés