Hirdetés

"Hatalmas kő esett le a szívemről" - Harry herceg magyar szakemberrel beszélgetett

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az elmúlt hónapokban botrányt botrányra halmozott Harry herceg, ugyanis a Spare, azaz a Tartalék című botránykönyvében elárulta a saját és a brit királyi család féltve őrzött titkait. A könyv hatására pedig nem javult a kapcsolata a III. Károly királlyal és Vilmos herceggel sem, sőt inkább csak romlott a helyzet.

Szombaton a sussexi herceg egy magyar származású, kanadai pszichoterapeutával, dr. Máté Gáborral ült le beszélgetni, hogy megvitassák a veszteséggel való együttélést. Harry elárulta, soha nem kereste az együttérzést és nem tekinti magát áldozatnak, a történeteivel csupán másoknak szeretne segíteni.

A herceg azt is elmondta az intim beszélgetés alatt, hogy rettegett attól, hogy elveszíti az édesanyja emlékét, miközben szakemberhez járt. Úgy gondolta a terápia meggyógyítja és elveszíti mindazt, amit sikerült megőriznie az édesanyjáról - írja az RTL.

Nem vesztettem el, épp ellenkezőleg. Korábban azt hittem, hogy szomorúságnak kellett volna bennem lennie, hogy bebizonyítsam neki, mennyire hiányzik, aztán rájöttem, hogy ő tényleg csak azt akarta, hogy boldog legyek, és ekkor hatalmas kő esett le a szívemről

- fogalmazott a herceg a beszélgetés után, majd hozzátette: amint elkezdte megérteni a traumáit, sokkal hitelesebb életet kezdett élni és jobb édesapa lett, valamint arra is rájött, hogy távolabb kell kerülnie a saját családjától.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés