Hirdetés

Hihetetlen dologra készül Harry herceg és Meghan Markle

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Úgy tűnik, hogy a sussexi hercegi pár nem elégszik meg a friss dokumentumfilmjükkel, ugyanis nagyobb fába kívánják vágni a fejszéjüket.

A hírek szerint Harry herceg és Meghan Markle azt tervezgeti, hogy romantikus vígjátékokat fognak gyártani a Netflix számára, ugyanis a streamingszolgáltatóval több millió dolláros szerződést kötöttek, hogy különböző tartalmakat gyártsanak számára.

A botrányt botrányra halmozó páros közös dokumentumfilmjüket úgy reklámozta, mint szerelmük történetét. Az új ötletük az, hogy ezen a vonalon haladjanak tovább, és romantikus filmeket készítsenek - írja a Híradó. Azonban ezek a történetek most nem róluk fognak szólni, ugyanis "szórakoztató" tévésorozatot kezdtek el előkészíteni.

A tervek szerint a hercegi páros producerként vesz majd részt a gyártásban, így mellette továbbra is foglalkozni tudnak a jótékonysági munkájukkal, illetve más projektekkel is. Meghannek például egy podcast-je is van a Spotify-on, így várhatóan hamarosan új részekkel fog visszatérni a platformra.

Közben még el sem csendesedtek a hangok a herceg nagy vihart kavaró memoárja után, de már mindenki azt találgatja, hogy a királyi családtól elhidegült házaspár vajon meghívást kap-e III. Károly május 6-i koronázására, és ha igen, elmennek-e majd a ceremóniára.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés