Hirdetés

Harry herceg nagyapja megemlékezése helyett a hollywoodi csillogást választja

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Harry herceget és Meghan Markle-t idén újra felkérték, hogy adjanak át egy díjat az Oscar-gálán. A pletykák szerint a legjobb filmnek járó szobrot adhatják át, ami az est legáhítottabb kategóriája.

Az Oscar-gála szervezői a bennfentesek szerint először a legjobb színésznőnek járó díj átadását ajánlották fel a párnak. Azonban változtatniuk kellett, mert a jelöltek között van Kristen Stewart is, akit a Diana hercegné életéről szóló Spencer című filmben nyújtott alakításáért jelöltek.

Nagy felháborodással járhat, ha a sussexi hercegi pár valóban részt vesz a gálán, mert nemrég jelentették be, nem lesznek ott a március végi gyászszertartáson, amit Harry nagyapja, Fülöp herceg tiszteletére rendeznek.

Korábban Harry herceg azt nyilatkozta, rendőri védelem nélkül nem érezné magát és a családját biztonságban Londonban, így a közeljövőben nem látogatják meg a királyi család tagjait – írja a The Sun.

Pénteken a párhoz közel álló forrás azt mondta, az idei megjelenésük a gálán hatalmas pofont jelentene II. Erzsébet királynőnek, de a megjelenésüket felhasználhatnák arra, hogy kiálljanak az oroszok által megszállt Ukrajna mellett.

„A show producerei, Will Packer és Shayla Cowa idén elképesztő A-listás sztárokat invitáltak a gálára, Harry és Meghan pedig csak a hab lenne a tortán” – mondták a brit lapnak.

Hozzátették, lehet, hogy Harry herceg a nép haragja miatt inkább nem vállalja a szereplést, de Meghan nélküle is tiszteletét teheti a díjátadón, ahol az egykori kollégáival is találkozhatna.

A 94. Oscar-díjátadóra jövő vasárnap kerül sor, a házigazdák Amy Schumer, Regina Hall és Wanda Sykes lesznek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés