Hirdetés

Ezért járt pórul Harry és Meghan - kiderültek a részletek

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, a királyi udvar felszólította Harry herceget és Meghant, hogy ürítsék ki a windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő Frogmore Cottage-ot. Annak ellenére, hogy Harry és Meghan Kaliforniában él, a ház mégis az övék volt, hiszen ezt Harry az esküvőjük után ajándékba kapta II. Erzsébet királynőtől. Azzal, hogy III. Károly végleg kiköltöztette a házaspárt a nagy-britanniai lakóhelyükről, gyakorlatilag az utolsó kötődés is elvágta, ugyanis nem ajánlottak fel Harryék számára semmilyen más ingatlant.

Most pedig az is kiderült, hogy III. Károly király miért hozta meg a súlyos döntést. Állítólag a felesége, Camilla királyné védelmében lakoltatta ki Harryt és feleségét a windsori birtokon belül található kastélyból.

A life.hu azt írja, Harry herceg túl messzire ment a Spare című memoárjában elhangzott állításokkal. Állítólag az csapta ki a biztosítékot a királynál, hogy Harry gonosz mostohának nevezte Camillát. III. Károly január 11-én, mindössze egy nappal a könyv megjelenését követően elindította a kilakoltatási eljárást.

Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Harry nagyon is tisztában volt azzal, hogy Camilla vörös vonalat jelent az apja számára, ám ő ezt szemrebbenés nélkül átlépte

- írták.

A Buckingham-palota egyelőre nem kommentálta a döntést, de ha minden igaz, Harry és Meghan a nyár elejéig kaptak haladékot arra, hogy elhagyják a kastélyt. A házaspár szóvívője egyébként a héten megerősítette, hogy Harryéknek valóban el kell hagyniuk a kastélyt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés