Félrevezették az embereket, csúnyán lebukott Harry herceg és Meghan Markle

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A brit királyi család legféltettebb titkait fogja felfedni az a könyv, amely októberben fog megjelenni. A szerző, Valentine Low "nárcisztikus szociopatának" nevezte Meghan Markle-t, aki állítólag úgy házasodott be a királyi családba, hogy meg volt arról győződve, hogy ő lesz Nagy-Britannia Beyoncéja.

Azonban nagyot koppant a sussexi hercegné, amikor azzal kellett szembesülnie, hogy ez koránt sem lesz így és rengeteg szabálynak kell megfelelnie, ha nem akarja magára haragítani a népet és az uralkodót.

Low a könyvben úgy fogalmazott, hogy nehéz megítélni Meghan Markle-t. Hatalmas figyelem került rá, amikor bekerült a családba, ennek súlya alatt pedig megroppant. Ezért a palotának trükköket kellett alkalmaznia, hogy segítsenek rajta - írja a Bors.

Ilyen trükköt alkalmaztak Harry és Meghan első gyermekének, Archie-nak a születésekor is. Ekkoriban a sajtó olyannyira rá volt állva a hercegnére, hogy úgy döntöttek, a szülésnél megvezetik a közvéleményt. Amikor kiadták a hivatalos közleményt, hogy Meghan elkezdett vajúdni, valójában a kis Archie már nyolc órával korábban világra jött, ezzel biztosítottak az újdonsült anyukának egy szusszanásnyi időt

- mondta a könyv szerzője.