Hirdetés

Újabb botrányos részlet látott napvilágot Harry herceg könyvéből

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Már nem kell sokat várni, ugyanis 4 nap múlva már bárki elolvashatja Harry herceg önéletrajzi könyvét, ami már a megjelenése előtt hatalmas botrányt robbantott ki a brit királyi családon belül.

Az alkotás a Spare, azaz a Tartalék címet kapta, és már több részlet is napvilágot látott a január 10-én megjelenő műből. A mostani történet, azonban minden eddiginél meghökkentőbb, a szerelmi életébe enged bepillantást, úgy, ahogy még soha.

A sussexi herceg elárulta, 2001-ben egy nála idősebb nővel vesztette el a szüzességét, amikor 16-17 éves volt. A könyvben Harry herceg úgy fogalmazott, hogy ezután nem sokkal az egyik királyi testőre, Marko elvitte ebédelni, aki azt mondta neki, hogy azért küldték, hogy kiderítse az igazságot. Harry pedig azt hitte, hogy a testőr a szüzessége elvesztésére céloz - olvasható a Szeretlek Magyarország oldalán.

Az egy nagyon megalázó élmény volt egy idősebb nővel, aki nagyon szerette a lovakat, velem meg úgy bánt, mintha egy fiatal csődör lettem volna. Utána megpaskolta a fenekemet, majd utamra engedett

- olvasható a könyvben, és ehhez a herceg azt is hozzátette: nagyot hibázott azzal, hogy egy mezőn történt mindez, ráadásul egy zsúfolt kocsma mögött.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés