Hirdetés

Érkező Hamilton, hátba szúrt Leclerc - mi folyik a Ferrarinál?

Nap Híre portré Nap Híre

Állítólag Leclerc megdöbbent és csalódott volt, amikor értesült arról, hogy Hamilton érkezik mellé Sainz helyett.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, múlt csütörtökön derült ki a bombahír, miszerint Lewis Hamilton brit pilóta 11 év után otthagyja a Mercedes csapatát és a jövő évtől a Ferrari színeiben folytatja a versenyzést a Formula-1-ben.

A Marca akkoriban úgy vázolta fel a helyzetet, hogy Leclerc tisztában van a tárgyalásokkal, és tud Hamilton érkezéséről, viszont most kiderült, hogy ez mégsem így történhetett. A Corriere dello Sport információi szerint ugyanis Leclerc „megdöbbent és csalódott volt”, amikor értesült arról, hogy Sainz helyett Hamilton érkezik mellé 2025-től.

Az a hír járja, hogy Leclerc azért volt zavart, mert a szerződéshosszabbítási tárgyalásai során még nem merült fel, hogy változás lehet az istálló másik pilótája kapcsán. Ezt azonban nem akarták nyilvánosságra hozni, mert a monacói sajtósai szerint az a „gyengeség jele lenne”.

A Sport365 azt írja, a valós probléma az lehet, hogy Leclerc abban a tudatban kötelezte el magát, hogy az elsőszámú-pilóta szerepköre végigkíséri majd, viszont Hamilton érkezésével ez felborulhat. Ezt támasztja alá az is, hogy a pletykák szeirnt Hamilton nem fog beletörődni abba, hogy adott helyzetnem nem támadhatja meg csapattársát, vagy csapatutasítást kell követnie, ugyanis a Mercedesnél nem ehhez volt szokva.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés