Hirdetés

Hamilton egy díva, aki igényli a lelki simogatást

 portré

Lewis Hamilton az ötödik helyen végzett a Spanyol Nagydíjon vasárnap. Pedig a Mercedes sztárja nem sokkal a rajt után fel akarta adni, csapata vette rá a folytatásra. Egy szakértő azt mondta rá, úgy viselkedett mint egy díva.

Hamilton közvetlenül a barcelonai rajt után egy balesetet követően nagyon lemaradt, és nyilvánvalóan már nem volt kedve hozzá, rádión közölte a boksszal, hogy fel akarja adni. Végül is jót tett neki, hogy a csapata ezt másként látta, elvégre egy erős ötödik helyet még így is sikerült a végén elcsípnie.

„Lewis Hamilton egy díva. Mindig is ilyen volt. Néha érzelmi simogatásra van szüksége. De ha megkapja, kiemelkedő teljesítményre képes” – idézte Christian Danner korábbi Forma-1-es pilótát a krone.at.

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff nem értett egyet azzal, hogy a britnek külső motivációra van szüksége ahhoz, hogy csúcsteljesítményt mutasson. "Az ellenkezője a helyzet" - mondja Wolff. „Egy díva, ha lemarad 38 másodperccel, nem viharzik előre, miközben a leggyorsabb versenyköröket teszi meg. Ez mutatja, Hamiltonnak milyen jó a hozzáállása és az elszántsága.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés