Berki halottlátója visszatért, jelet kapott a túlvilágról

  • Életmód
Virág Márton portré Virág Márton

Nyaralás közben megvilágosodott Kiss Kató, az ismert halottlátó: ellenállhatatlan erő húzta egy fal tövébe, ahol két koponyát talált. A rendőrség már nyomoz az ügyben.

Kiss Kató halottlátó Kató nevét nemrég azért kapta fel a sajtó, mert a tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián lelkével kapcsolatba került. A spiritisztát a minap mentő vitte kórházba , ahol túlhajszoltság miatt ápolták. Most az élettársával ment nyaralni Horvátországba, ahol ismét szolgálatba helyezte magát. Ugyanis a Rovinj melletti kempingben koponyacsontokat talált.

“Valami erő húzott a kőfal felé, amiről végül leugrottam és amint lenéztem, megpillantottam a két koponyacsontot. Azonnal éreztem, hogy egy fiatal, 20-30 év közötti férfi maradványaira bukkantam” – mesélte Kató a Borsnak. Az elhunyt lelke azt is elárulta neki, hogy pár éve erőszakos halált halt.

A magyar halottlátó az esetet jelentette a horvát rendőrségnek, az ügyben azonnal nyomozás indult. A jel hatására Kiss Kató pedig eldöntötte: mégsem vonul vissza a spiritiszta tevlékenységtől, folytatja a túlvilági lelkekkel való kapcsolatkeresést.

Cimkék:
  • halottlátó
  • Berki Krisztián
  • visszatér
  • helet kapott
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet