Hirdetés

Halott szülei mellett feküdt 55 órát három gyerek egy autóban

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Öttagú család balesetezett az ünnepi időszakban Ausztráliában. A 28 éves apa és 25 éves, valamint három gyermekük autója összeroncsolódott, aminek következtében a szülők azonnal meghaltak.

Fotó: Nine News

A Kondinin városától mintegy 10 kilométerre történt tragédiát az öt-, a két- és az egyéves gyerek túlélte az összetört járműben, viszont a kicsikre csupán 55 órával később találtak rá.

A Guardian beszámolója szerint az édesapa unokatestvére arról beszélt, hogy az ötéves kislány mentette meg az egyik öccsét. „Kiszabadult az autóból, majd kiszedte az egyéves gyereket a biztonsági gyerekülésből”.  A kétéves kisfiú még az bent volt a járműben, amikor a család barátai a 30 fokos hőségben megtalálták őket, súlyosan kiszáradva. A gyerekekről annyit lehet tudni, hogy a Perth-i kórházba szállították, az állapotuk már stabil.

A brit újság idézte a helyi tanácsos szavait is, aki elmondta, hogy a település lakóit valósággal sokkolták az események, hiszen kettő napig elhaladtak a jármű mellett és mégsem vették észre a balesetet és azt, hogy vannak a járműben olyanok, akik segítségre szorulnak.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés