Hirdetés

Halálra késeltek egy rendőrt Újbudán a múlt éjjel - videó

Garai Kitti portré Garai Kitti

Egy férfi késsel támadt az egyenruhásokra egy XI. kerületi társasházban, három rendőrt megszúrt, majd az utcára menekült.

A budapesti rendőröket csütörtök este tíz után riasztották az XI. kerületbe, egy Lecke utcai társasházhoz, ahol egy férfi beszakította a szomszédja ajtaját, hogy bejusson oda. Az egyenruhások megerősített létszámban érkeztek a helyszínre, hogy megfékezzék az őrjöngő férfit, ám az a rendőrökre támadt. 

Három rendőrt késsel megszúrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr a figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, így sikerült elfogni a késelőt. 

A mentők a három sérült rendőrt és a lábon lőtt támadót kórházba szállították. Az egyik rendőr, az XI. kerületi rendőrkapitányság körzeti megbízottja olyan súlyos sérüléseket szenvedett a késelés következtében, hogy a kórházban életét vesztette. 

Az Index egyik olvasó azt írta, rengeteg rendőr érkezett a helyszínre, az Etele út és a Fehérvári út sarkánál legalább harminc rendőrautó állt. A késelő elfogásáról egy videó is felkerült a YouTube-ra. "Meg ne mozdulj, mert lelőlek" - kiabálta a rendőr a támadónak, majd egy lövés hallatszik. Ezt követően pedig azt kiabálja a támadó: "Segítség! Meglőttek. Segítség!" 

A videót ide kattintva tekinthetik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés