Hirdetés

Halálra gázoltak egy gyereket a 4-esen

Nap Híre portré Nap Híre

Meghalt egy gyermek, akit gyaloglás közben elütött egy tehergépkocsi péntek délelőtt a 4-es főúton, Tuzsérnál - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat.  A baleset körülményeit a Záhonyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Több baleset is történt sajnos Magyarországon. Vonattal ütközött egy autó Göd és Dunakeszi között egy vasúti átkelőnél; személyi sérülés nem történt, a baleset miatt vonatok késésére kell számítani - közölte a Mávinform.

A közlemény szerint egy jól működő - tilos jelzést adó - fény- és félsorompós vasúti átjáróban ütközött az autó a Szobról a Nyugati pályaudvarra tartó személyvonattal. Az ütközés következtében a gépkocsi átsodródott a másik vágányra, ott pedig ütközött a Nyugati pályaudvarról Szobra tartó vonattal is.

A két állomás között nem közlekedhetnek a vonatok, az utasokat Göd és Vác között pótlóbusz szállítja el. Budapest-Vác-Szob között jelentősen megnő az eljutási idő. A vasúti menetjegyek, igazolványok és bérletek érvényesek a Budapest-Vác közötti Volánbusz járatokra is. Vácra és Vácról a fővárosba érdemes a veresegyházi vonalon utazni, ahol elfogadják a 70-es vonalra érvényes bérleteket, vasúti jegyeket - olvasható a közleményben. 

Halálos baleset

Hivatkozás másolása

Meghalt egy személyautó vezetője, aki előzés közben frontálisan ütközött egy teherautóval csütörtök este az 53-as főúton, Kiskőrös közelében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

MTI/Donka Ferenc

Azt írták, hogy a sofőr egy traktort próbált megelőzni, amikor a teherautóval karambolozott. A személyautó az árokba borult, a sofőr a helyszínen életét vesztette.     Az útszakaszt a helyszínelés és műszaki mentés idejére lezárták.

A Naphire.hu korábban egy halálos kerékpáros gázolásról is írt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés