Hirdetés

Erős idegzetűeknek: felkavaró fotó érkezett a halálos budapesti balesetről

Nap Híre portré Nap Híre

Egy ember meghalt, három pedig megsérült, miután egy autó és egy nyerges vontató ütközött a IX. kerületi Soroksári úton - erősítette meg az MTI értesüléseit hétfő reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

MTI/Mihádák Zoltán

A sajtóügyeletes azt mondta, hogy a baleset még vasárnap, nem sokkal éjfél előtt történt a Soroksári út és a Kvassay Jenő út kereszteződésében.

Az autó sofőrjét és három utasát kórházba vitték, azonban a sofőrön már nem lehetett segíteni és meghalt - tette hozzá.

Mentősök ápolják az egyik sérültet
Mentősök ápolják az egyik sérültet MTI/Mihádák Zoltán

Egy másik súlyos balesetről is kénytelenek vagyun beszámolni, igaz ez nem Magyarországon történt. Mintegy ötven autó ütközött egymásba vasárnap a dél-koreai főváros közelében egy jeges autópályán, egy ember meghalt és több mint harmincan megsérültek - közölte a helyi tűzoltóság.

Az ország északi részén fekvő Kjonggi tartomány tűzoltóságának vezetői közölték, hogy a sérültek száma még nőhet, ahogy a mentők haladnak előre a vasárnap este a Kuri és Pocshon közötti autópályán történt tömegbalesetnél.

Tömegbaleset Dél-Koreában
Tömegbaleset Dél-Koreában MTI/AP/Yonhap/Jo Hjung Dzse

A szerencsétlenségről készült felvételeken látni lehetett, amint a rendőrök és a mentők hordágyakkal haladtak gépkocsiról gépkocsira a törmelékekkel borított úton. Sok járműnek - közöttük egy távolsági busznak - megrongálódott az orra és a hátulja, többen lesodródtak az útról.

Kim Dong Van a tűzoltóság részéről elmondta, hogy legkevesebb három ember állapota életveszélyes, egy embert szívroham miatt szállítottak kórházba, és ő nem élte túl a balesetet. Legkevesebb huszonkilencen könnyebb sérüléseket szenvedtek. Egy másik tűzoltó szerint a balesetet feltehetően a jeges út és a hó okozta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés