Hirdetés

Halálfélelmével küzdött meg a Heti Napló riportere, nem gondolta, hogy túléli

Nap Híre portré Nap Híre

Aki egy kicsit is tériszonyos, az pontosan tudja, mekkora lelkierő kell például kimenni egy emeleti lakás erkélyére.

Nos, az ATV Heti Napló műsorának legifjabb titánja, az akrofóbiás Berecz Péter (23) ennél sokkal nagyobbat vállalt. Mindjárt a legek városában, Dubajban ereszkedett neki 150 méteres magasságból egy felhőkarcolónak, ami tőle 1 km-re feküdt. 

A világ legnagyobb drótkötélpályáján görcsösen kapaszkodva először megküzdött legsötétebb félelmeivel, majd, miután már átadta magát a zuhanás élményének, ezt kiáltotta: ’Imádom a Heti Naplót!’ Remegve és sokkolódva landolt a magas épület tetején.

„Ha valaki, én tényleg rettenetesen félek a magasban, de Dubaj a legek városa és úgy voltam vele, hogy a riportomnak jót tenne, ha lecsúsznék a világ legmagasabb drótkötélpályáján. Hosszas mérlegeslés után végül bevállaltam. Megérte” – mondta a Naphire.hu-nak az ifjú riporter.

A Heti Napló stábja egyébként Dubajban annak járt utána, hogy miért költözik ki egyre több magyar a fényűzés és luxus városába. A riport vasárnap este 7 órakor látható az ATV Heti Napló című műsorában.

Berecz Péter saját bevallása szerint imád utazni, az ő és riportertársai izgalmas történeteiről is olvashatnak a nemrég megjelent A Napló című könyvben, mely megrendelhető itt: https://www.spiritkonyvek.hu/svaby-andras-a-naplo-konyv

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés