Hirdetés

Miért hagyta ott Hajós András a feleségét egy 20 évvel fiatalabb nő miatt? Itt a magyarázat

Nap Híre portré Nap Híre

Hajós András sok év után tiszta vizet öntött a pohárba: elárulta, mi vezetett ahhoz, hogy feleségével véget ért a házasságuk.

Nyolv évvel ezelőtt mindenki döbbenten fogadta, hogy Hajós Andrást egy 20 évvel fiatalabb nővel látták és fotózták le. András azután beszélt először arról, hogy véget ért a házassága: közleményben tudatta, hogy nincs szó megcsalásról, mert a feleségével és a két gyerekükkel ugyan egy háztartásban élt, de már csak barátságban, nem mint férj és feleség. 

A népszerű médiaszemélyiség most a Probléma Hajóssal és Márkóval című műsorában őszintén beszélt arról, hogy miért ment tönkre a házasságra - szúrta ki a Femina

"A kötődés témaköre nagyon érdekes. Érdemes lenne a magyarországi válási statisztikákon is elgondolkodni egyébként, ha nem működik valami, én már csak tudom"  - mondta az 54 éves sztár, hozzátéve, hogy szerinte a nem megfelelő kommunikáció olyan probléma lehet egy kapcsolatban, amely akár képes tönkretenni is azt.

"Sokszor a nők nem tudják. Az én volt feleségem nem tudta például. Az, hogy mindenre az a válasz, hogy „Te f**z!”, az szerintem nem megoldás. Igaza volt egyébként abban a dologban, de nem jutottunk előre" - fogalmazott Hajós.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés