Hirdetés

Hadas Kriszta hétköznapi hősei, akiknek életében megtörtént a csoda

Nap Híre portré Nap Híre

Hadas Kriszta (52) igazán tudja, milyen az, amikor jön a baba. A Heti Napló sztárriportere 30 éve a pályán van, azt gondolta, élete ennél már nem lehet pörgősebb. Ám amikor megérkezett unokája, Rózi, élete fenekestül felfordult. 

Kriszta rendszeresen vigyáz a jelenleg másfél éves csöppségre, és, ha vele van, minden figyelmét leköti. A munka pedig várhat, gyakran egészen hajnalig. De ő ezt egyáltalán nem bánja, az örökmozgó kislány plusz energiákkal tölti fel, a fiatal nagymama pedig megtanult együtt élni csupán néhány óra alvással, hogy mindenre jusson idő.

Kriszta az unokázás miatt sem mondott le egyetlen fontos munkájáról sem. Egyik nagy szerelme, természetesen a Heti Napló mellett, a ’Jön a baba’ projekt, melyben már 8 éve követi figyelemmel babára vágyó fiatal párok heroikus küzdelmét, hogy megtörténjen a csoda. 

A legújabb epizódban Adri és Krisz elképesztő kálváriáját láthatják a nézők, hiszen az anya vérzékenységgel küzd. Ezért a pár úgy határozott, hogy inkább biztosra mennek: leánygyermeket szeretnének, mivel, ha egy fiúgyermek örökli a hemofíliát, az bizony nagyon súlyos betegséget jelent. Lombik útján, úgynevezett preimplantációs eljárással, nemi szelekcióval, nőnemű embriót ültettek az anyaméhbe.

Ám a beavatkozás sikertelen volt, a pár többször is összeomlott. Aztán az élet közbeszólt. Egy kellemes wellness hétvége során spontán megfogant a magzat, ráadásul egy kisfiú! Adri és Krisz azonnal rettegni kezdett: mi van akkor, ha a kisfiú örökölte a súlyos vérzékenységet? Hogy lehet-e felhőtlen a boldogságuk az újdonsült szülőknek, az kiderül a ’Jön a baba’ Youtube csatorna legújabb részéből.

A Prima Primissima díjas műsorkészítő Hadas Kriszta pedig természetesen nem áll le nagymamaként sem, sőt! Tovább kutat és mutat be kegyetlenül realista emberi történeteket, sorsokat, melyeket rendszeresen láthatnak a nézők a Heti Napló magazinban az ATV-n, és már olvashatnak is ezekről. Nemrég megjelent ugyanis A Napló című könyv, melyben további felemelő történetekkel találkozhatnak az érdeklődők. A kiadvány megrendelhető itt: https://www.spiritkonyvek.hu/svaby-andras-a-naplo-konyv

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés