Hirdetés

Vilmos herceg háborút indított Harry herceg és Meghan Markle ellen

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Harry herceg és Meghan Markle netflixes sorozata rosszul érintette a brit királyi család tagjait, főleg Vilmos herceget. Éppen ezért nem is meglepő, hogy a dokumentumsorozat második felének a megjelenése után egy nappal Vilmos hercegék egyből közzé tették a szokásos karácsonyi fotójukat.

Egy királyi szakértő szerint azonban a walesi herceg és családja ezzel az üdvözlőlappal háborút indított a Kaliforniába költözött Harry hercegék ellen, miután a fotónak sokkal komolyabb mondanivalója van, mint azt sokan elsőre gondolnák.

A képen Vilmos herceg, Katalin hercegné, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg látható, ahogy a birtokuk udvarán a kamerába nézve mosolyognak. A fotóról pedig sugárzik, hogy milyen harmóniában élnek, mennyire szeretik egymást - mondta egy szakértő, majd hozzátette: egyetlen szokatlan dolog azonban egyből feltűnt neki, mégpedig az, hogy hétköznapi ruhákat viselnek.

Azonban ezen kívül van még egy dolog, ami különlegessé teszi az idei üdvözlőlapot, amit a szakértő szerint egyenesen Meghan Markle-nek és Harry hercegnek címeztek. Judi James testbeszéd-szakértő szerint a walesiek szándékosan választották ezt a nyugalmat, vidámságot és harmóniát sugárzó fotót, ami meglehetősen hétköznapira sikeredett.

Harry herceg és Vilmos herceg
Harry herceg és Vilmos herceg

Kiemelte, a házaspár valószínűleg ezzel szeretné ellensúlyozni azt a botrányt, amit Harryék dokumentumsorozata gerjesztett az elmúlt hetekben - írja a Femcafe.

Van egyfajta szabadságérzet abban, ahogy sétálnak, és a szabadtéri, nyugodt környezet is ugyanezt sugallja. Az is árulkodó, hogy Vilmos egy kissé kopottnak tűnő, kényelmes edzőcipőt visel a fotón – ezzel akarja megcáfolni Harry azon kijelentését, miszerint az Egyesült Államokba kellett menekülnie ahhoz, hogy megtalálja a saját szabadságát

- hangsúlyozta James.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés