Hirdetés

Kitört a háború: Bochkor páros lábbal szállt bele G.w.M-be, a rapper most kiosztotta

Garai Kitti portré Garai Kitti

A magyar rádiós durván beszólt Kulcsár Edinának és G.w.M-nek, szerinte a páros hamisított Gucci-ruhákban pózol, amelyeket a piacról vásárolnak. G.w.M nem hagyta annyiban a dolgot, üzent Bochkor Gábornak.

Nagyon cuki, kedves, aranyos, de ez egyáltalán nem volt sem férfias, sem pedig elegáns. Nem tudom, mi ezzel a célja, de ha hallgatottságot akart, csak fel kellett volna hívnia, szívesen bementem volna a műsorába. Ha annyira biztos abban a kijelentésében, hogy replikát hordunk, miért nem támasztja alá az állítását? Nyugodtan menjen be a Gucciba, kérdezze meg, hogy engem ott hogyan fogadnak, abból is lesz hallgatottsága, ezt garantálom 

- üzente G.w.M, aki megnyugtatott mindenkit: ő eredeti Gucci ruhákat hord, ahogy a kedvese is, akinek ajándékba veszi a luxustermékeket. De a rapper nem érte be ezzel, még a ruhák blokkjait is megmutatta, hogy a rádiós műsorvezető lelke megnyugodjon. 

Ő tényleg egy nagyon kedves és aranyos csávó, ezért mi Edinával együtt csak a legjobbakat kívánjuk neki. Ha megteheti, hogy ilyenekben jár, őszintén örülünk neki, de ha nem, és szeretne, szurkolunk neki, hogy idővel elérje

- fűzte hozzá. 

G.w.M üzent azoknak is, akik amiatt ítélkeznek felettük, hogy albérletben laknak. Mint mondta, van ingatlanuk, és az S-osztályos Mercije is 60 millió forintba került, amiből akár egy lakást is vehetne. 

"Egyébként pedig az én szerelmem nagyon finoman szeret fogalmazni, az általa emlegetett albérlet azonban egy penthouse, azt bérlem, mert amikor házat szerettem volna venni, ő lebeszélt róla. Szereti azt, ahol most lakunk, és a gyerekeket sem akarta kitenni egy újbóli költözésnek – árulta el a rapper a Blikknek.

Mint azt a Naphíre megírta, Bochkor Gábor hamarosan újra visszatér a képernyőre. Az ATV kereskedelmi igazgatója a napokban jelentette be, hogy szilvesztertől visszatér a jelenleg szüneten lévő #Bochkor és egy szilveszteri különkiadással robban majd be ismét a műsor.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés