Hirdetés

"Ha nem reagál gyorsan, meghaltam volna" - Életet mentett a világhírű rendező

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A 87 éves rendező az egyik barátja segítségére sietett, miután félrenyelt.

Woody Allen a minap egy New York-i étteremben megjmentette a barátja, Andrew Stein életét, aki félrenyelt egy falat sertéshúst, majd elvörösödött és fuldokolni kezdett. A szemtanúk beszámolója szerint a 165 centiméteres rendező meglepő erővel, szakszerűen alkalmazta a Heimlich-fogást, amivel megmentette Stein életét.

Szégyellve mondom ki, de Woody tényleg megmentette az életemet. Általában halat rendelek, de ezúttal a disznóhúst választottam, és nem sokkal azután, hogy elkezdtünk enni, egy darab hús megakadt a torkomon, amitől nehezen kaptam levegőt. Pánikba estem. Megrémültem. És akkor Woody segített rajtam. Az egész olyan volt, mint egy jelenet az egyik filmjéből. Ha ő nem reagál ilyen gyorsan, attól tartok, meghaltam volna. Az életemmel tartozom neki

- nyilatkozta a horrorisztikus esetről maga Stein. A 24.hu beszámolója szerint nem ez az első alkalom, hogy Allen életét mentett. Még 1992-ben szintén egy éttermi vacsora során Jean Doumanian produceren segített, aki szintén félrenyelte az ételt és fuldokolni kezdett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés