Hirdetés

Gyurcsány Ferenc mindenkit meglepett: ezzel az ajándékkal készült a magyaroknak karácsonyra

Nap Híre portré Nap Híre

A DK politikusa az Instagram-oldalán tett közzé egy új bejegyzést, amelyben elárulta, hogy milyen zenéket hallgatott idén. Emellett megosztotta a saját lejátszási listáját is, amely szerinte jól jöhet karácsonyra, főzéshez, vezetéshez és minden alkalomra. 

Gyurcsány Ferenc közzétett egy általa összeállított Spotify lejátszási listát, így akinek van kedve, az mostantól kezdve Gyurcsány kedvenc zenéivel készülődhet az ünnepre. 

A listát "Feri kedvenc zenéi - 2024" néven lehet megtalálni, és olyan dalok szerepelnek rajta, mint Billie Eilish-től a Bad Guy, az Imagine Dragonstól a Tunder vagy a Quimby-től a Sehol se talállak című sláger. 

Na jó, ennél több Bruce Spingsteent és több Imagine Dragonst. Futás, főzés és és bármi közben. Legyenek szép ünnepi napjaik, majd egy sokkal jobb következő év! Boldog karácsonyt kívánok!

- írta a DK politikusa a bejegyzésben. 

Az 50-en dalt tartalmazó lejátszási listában egyébként főként külföldi dalok szerepelnek, Gyurcsány Ferenc mindössze négy magyar zenekart ajánlott. A listán a Quimby, a Honeybeast, a Punnany Massif, valamint a Bagossy Brothers Company szerepel.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés