Hirdetés

Fordulat jön: Gyurcsány Ferenc órákon belül rendkívüli bejelentést tesz

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Nagy bejelentésre készül a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke.

Az ATV arról számolt be a közösségi oldalán, hogy ma 19:25-től Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke lesz a csatorna Egyenes beszéd című műsorának a vendége. Bár nem árulták el, hogy pontosan miről lesz szó az adásban, de a hírek szerint az ellenzéki politikus és a pártja már nagyon készül valamire, és erről tehet bejelentést a ma esti élő adásban.

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, hétfőn vette kezdetét az Országgyűlés őszi ülésszaka, és Gyurcsány Ferenc is felszólalt a képviselők előtt. A volt miniszterelnök beszélt az inflációról, a nyugdíjasok és a családok helyzetéről, valamint arról is, hogy "a haza jelenleg nem vigyáz az állampolgárokra", majd kijelentette, hogy vissza kellene foglalni a hazánkat, mert úgy látja, hogy emberek államára van jelenleg szükség és nem olyanra, amely "basáskodik felettünk".

A volt miniszterelnök a beszédében a fideszesek vagyonosodását is megemlítette. Úgy fogalmazott, hogy "lecsorgott a vagyon a gazdagok zsebéig, de nem tovább, eközben a hatalom maga alá hajtotta a közvélemény befolyásolását".

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés