Hirdetés

A másodperc töredéke alatt csapódott bele az autó: “Az életem felfordult”

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Súlyos baleset történt Gyulán, és a fenti mondatot mondta a balesetben vétlenül, súlyosan megsérült nő. 

police.hu

Még tavaly novemberben történt egy közlekedési baleset Gyulán, amikor két autó összeütközött - írja a police.hu.

Az egyik jármű a 44-es főút Gyulát elkerülő szakaszán haladt, elsőbbsége volt. Egy másik autós azonban, aki az alárendelt úton érkezett, behajtott a kereszteződésbe pont akkor, amikor a nő is odaért a két út találkozásához. Az ütközésben a nő súlyosan megsérült, a másik autó vezetője könnyű sérülést szenvedett. 

A budapesti férfi kihallgatásán elmondta, hogy korábban nem járt még arra, először volt ott, navigáció segítségével közlekedett. Igyekezett figyelni, megállt a kereszteződés előtt, körül is nézett, de aztán végül mégis úgy indult el, hogy megtörtént a baj. Mindketten hangsúlyozták, hogy nagyon gyorsan történt az egész. 

A nő úgy fogalmazott, hogy egy másodperc töredéke alatt csapódott bele a másik autó, nem volt ideje semmit tenni. A baleset és a sérülése miatt pedig felfordult az élete, sok nehézsége adódott. 

A férfi azt mondta, hogy csak a csattanásra figyelt fel, előtte nem látta az autót. Elismerte, hogy az ő figyelmetlensége vezethetett a balesethez. A Gyulai Rendőrkapitányság a budapesti férfi ellen közúti baleset gondatlan okozása miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait március 13-án továbbították az ügyészségre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés