Hirdetés

Győzike mindenkit megnyugtatott, ő egyáltalán nem szokott playbackelni

Nap Híre portré Nap Híre

Győzike nemrég az énekesi pályájáról beszélt.

Gáspár Győző, azaz Győzike csütörtökön a TV2 Mokka című műsorának a vendége volt, méhozzá a Mutasd a hangod! című tehetségkutató műsor kapcsán, ami szombaton debütál majd a csatornán. A műsorban azt kell majd eldöntenie a zsűrinek, hogy ki énekel a saját hangján és ki használ playbacket. Győzike szerint az összes versenyző át tudta verni őket.

A sztár azt állítja, hogy ő maga, illetve a Romantic zenekar másik két tagja, Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi nem szokott playbackelni. "Lehet engem támadni, szeretni, nem szeretni; most már 24 éve, hogy a köztudatban vagyok, de 24 év alatt igenis megtanultam énekelni!" - jelentette ki határozottan Győzike.

Mi élőben szoktunk menni, egyszer fordult elő, hogy playback volt, de akkor tényleg a mandulám annyira be volt gyulladva, de annyira!

- tette hozzá az énekes, aki szerint ezt a kisvárdai fellépésen se szúrták ki. Mint mondta a fellépés után odament hozzá a megrendelő, aki azt mondta neki, hogy "Gáspár úr, maga nagyon beteg", és valóban az is volt, akkor vetette ki a manduláját, ami felnőttként nagyon fájdalmas dolog - írja a Telex.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés