Hirdetés

Ilyen tényleg nincs, ez már pofátlanság: 25-ször kapták gyorshajtáson ezt a fiatal férfit egy hét alatt

Nap Híre portré Nap Híre

Huszonegy napi elzárásra ítéltek Norvégiában egy francia férfit, akit tizenkilenc nap alatt huszonötször kaptak gyorshajtáson.

A helyi sajtó szerint a 23 éves férfi alig több mint egy hónapja érkezett a skandináv országba állást keresni, és február 6. és 25. között huszonöt alkalommal lépte túl a sebességhatárt. A legsúlyosabb szabálysértést akkor követte el, amikor óránkénti 113 kilométeres sebességgel hajtott egy olyan útszakaszon, ahol óránként 70 kilométer a megengedett legnagyobb sebesség - áll az ítéletben

A csak monogrammal azonosított elítélt, Y. A. G. veszélyt jelent a közlekedés biztonságára - állapította meg az oslói bíróság.

Az Aftenposten című lap szerint a szabálysértéseket automata sebességmérők észlelték, amelyeknek a létezéséről a szabálysértő nem tudott - írja az MTI. 

Miután elismerte bűnösségét, a férfi büntetését 24 napról 21-re enyhítették, de a jogosítványát egy évre bevonták.

A naphire.hu arról is beszámolt, hogy nemrégiben egy 21 éves férfi a megengedett 130 helyett 247 kilométer/órás sebességgel hajtott a Duna menti A22-es autópályán. Az osztrák rendőrök a korneuburgi pihenőhelyen állították meg a sofőrt. Az új szabályok értelmében pedig nemcsak a jogosítványát vonták be azonnal, hanem az autóját is elkobozták.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés