Hirdetés

(18+) Bestiális gonoszság: meggyilkolta a kétéves kislányt és videóra vette a haldoklását a férfi

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ráadásul a gyermek testén több mint 100 sebet számoltak össze, ám a férfi azt állította, hogy ezeket a család kutyája okozta.

Életfogytiglan börtönbüntetésre ítéltek egy 31 éves brit férfit, miután megölte élettársa kétéves kislányát, haláltusáját pedig videóra vette. A hatóságok több mint 100 sérülést számoltak össze a gyermek testén, ám a férfi azt állította, ezeket a család kutyája okozta, miután lelökte a lépcsőről a kislányt. A férfi legkorábban 28 év múlva szabadulhat.

A bíróság eltélte a gyermek anyját is, neki 6 évig kell rácsok mögött maradnia, miután nem tett semmit a kislánya megmentése érdekében. A nő egyébként egy közösségi oldalon ismerkedett meg a férfival, majd összeköltöztek. A férfi nem kedvelte a gyermeket, többször "idiótaként" utalt rá, szerinte mentális zavaroktól szenvedett.

A brutális támadás éjszakáján megverte a kislányt, amiről videót is készített. Ezen látható, ahogy a gyermek megpróbált felállni, de a földre zuhant. A gyermekhez csak másnap reggel hívtak mentőt - írja a Szeretlek Magyarország.

Kyle. Elvetted az unokám fiatal, ártatlan életét. Ugyanakkor sokkal többet vettél el, mint amit el tudsz képzelni. Megölted az én Lolámat és ezzel összetörted a családját. Remélem, hogy a bent töltött idő alatt megérted, hogy mit tettél

- mondta a gyilkos szemébe a kislány nagymamája a bíróságon. A gyermek vérszerinti apja pedig kiemelte, hálás azért, hogy elítélték a férfit, illetve volt párját is a kislánya meggyilkolásáért.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés