Hirdetés

Vérfagyasztó felvételek, válogatás nélkül gyilkoltak a Hamász-terroristák október 7-én

Nap Híre portré Nap Híre

Az izrali nagykövetség pénteken egy széles körú sajtótéjékoztatón bemutatta a Hamász október 7-i terrortámadásának véres felvételeit. A nagykövet az eseményen elmondta, ez nem a palesztinok és Izrael között konfliktus, hanem civilizációs összecsapás, amely a nyugati világot is érinti.

Nem lesznek szép jelenetek, de ez a valóság. A felvételeket nem mutathatjuk meg a széles nyilvánosságnak, mert tekintettel kell lennünk az áldozatok családtagjaira, de a világnak tudnia kell, miféle emberekkel van dolgunk. Nőket és gyerekeket mészároltak le, tudnia kell a világnak, hogy ezek az alávaló mészárosok mit és hogyan tettek

- mondta a felvételek bemutatása előtt az izraeli nagykövet, amit a Telex idézett. A lap kiemelte, hogy a nagykövet azokat a felvételeket mutatta be, amelyek a Hamász október 7-ig brutális támadásainak részleteit ábrázolják.

A felvételeket a nagyobb nyilvánossággal nem osztották meg, ugyanakkor a Telex felhavta a figyelmet, hogy a 42 perces videó tömény borzalom volt, és felfoghatatlan jelenetek sorozatát tartalmazta.

A terroristák összesen 1100 civilt, köztük nőket és gyerekeket, olykor egész családokat mészároltak le, 300 katonát öltek meg.

A felvételek nagy részét a Hamász terroristái készítették, emellett az áldozatok videóit is bemutatták. A terroristák örömujjongással lőtték le az embereket, majd az összeégetett holttestek, illetve a félholtra vert, megcsonkított áldozatok mellett ünnepeltek.

A felvételek közül néhány részlet korábban már a nyilvánosság elé került. Az országot sokkoló támadás után nem meglepő, hogy Izrael a Hamász felszámolását tűzte ki célul. A nagykövet a vetítés után úgy figalmazott, hogy "ez nem katonai művelet, hanem háború".

Több mint egy hónap telt el azóta, hogy Izrael ellen minden képzeletet felülmúlóan bestiális támadást indított a Hamász terrorszervezet. A Naphire.hu folyamatosan beszámolt róla, hogy a Gázai-övezetet uraló Hamász terroristái szárazföldön, a tenger felől és a levegőből is megtámadták Izraelt, amelyre legalább 5000 rakétát lőttek ki ezzel egy időben. Arról is írtunk, hogy a példátlan terrortámadásnak már több mint 1400 halálos áldozata van és a Hamász több mint 200 túszt ejtett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés