Hirdetés

Borzalom, lelőtte feleségét és magával is végzett Mohácson egy férfi

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Csütörtök éjjel érkezett a bejelentés a rendőrségre a szörnyű tragédiáról.

police.hu

Egy mohácsi férfi csütörtök éjjel, 23 óra 51 perckor telefonált a rendőrségre, hogy lelőtte a feleségét, és magát is meg fogja ölni. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, majd a házhoz érve megpróbálták elérni a férfit, azonban a kapcsolatfelvétel sikertelen volt.

A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége a helyszínre érve bement a házba, azonban a 66 éves nőt és 74 éves férjét is holtan találták az épületben. A férfi búcsúlevelet hagyott, amelyben tettét felesége súlyos betegségével indokolta. A nyomozók megállapították, hogy a férfi egy lövéssel először a feleségét, majd egy újabb lövéssel magát ölte meg.

Az elkövetéshez használt pisztolyt a nyomozók lefoglalták.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított eljárást az ügyben, a bűncselekmény körülményeinek tisztázása jelenleg is folyamatban van.

Ha öngyilkossági krízisben van, öngyilkossági gondolatok foglalkoztatják, akkor a nap 24 órájában az ország egész területéről (mobilról és vezetékes telefonról) ingyenesen hívhatja a 116-123 lelki elsősegély szolgálatot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés