Hirdetés

Megölte gyermekét, majd magával is végzett a fiatal anya

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az anya egy üzenetet is hagyott, melyben azt írta: "Rossz ember vagyok."

Míg az édesapa iskolába vitte a nagyobbik gyermeküket, az édesanya a távolléte alatt bezárkózott ötéves fiukkal a hálószobájukba, majd végzett a kicsivel és magával is. Bár az apa útja egyből hazavezetett, már csak a rettenetes tragédiával szembesült otthonában.

Az édesanya az öngyilkosság előtt még írt egy utolsó rövid üzenetet is, melyben az állt: "Rossz ember vagyok." 

Az édesanya, Yi Chen depresszióban szenvedett, folyton szorongással, öngyilkos gondolatokkal, migrénnel és álmatlansággal küzdött, orvoshoz is fordult segítségért. Férje tudott a betegségről, azonban azt hitte, felesége állapota javul.

"Abból, amit láttam, azt hittem, hogy egyre jobban van, de most rájöttem, hogy egyre rosszabbul volt, és ezt inkább eltitkolta előlem" - mondta zokogva az összetört  Shuai Yuan, akinek most kisebbik gyermekét és a feleségét is el kellett temetnie.

A rendőrség és a halottkém is megerősítette, hogy gyilkosság és öngyilkosság történt - írja a Bors.

    Egy édesapa két kisgyerekét, feleségét, majd magát is agyonlőtte a szlovákiai Nagymihályiban

    Bővebben Bezárás

    Korábban a Naphíre egy másik, hasonló tragédiáról is beszámolt: holtan találtak egy családot Nagymihályiban. A helyi sajtó értesülései szerint a férfi lelőtte feleségét és két kisgyerekét, majd magával is végzett. A helyiek elmondták: még mielőtt ellepték volna a lakótelepet a rendőrök, lövöldözést lehetett hallani a környéken.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés